Våra tjänster

Kenneths Bilteknik i Mullsjö erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Klimatservice Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Bilreparation och service

Plåtskador och krockskador

Har du drabbats av en krockskada eller fått en olycklig repa i lacken? Ibland är oturen framme, hur försiktig man än är. Vi på Kenneths Bilteknik hanterar och åtgärdar de flesta typer av plåtskador och lackskador – för samtliga bilmärken.

Dieselservice

Bosch är världsledande inom teknik för dieselmotorer. Därför är det ju naturligt att vi som bilverkstad inom Bosch Car Service är specialister på just dieselmotorer.

Service av avgassystem

Behöver du byta eller se över ditt avgassystem? Kenneths Bilteknik i samarbete med Bosch Car Service hanterar alla typer av avgassystem för alla bilmärken.

Professionell Glasservice

Bilens fönster spelar en avgörande roll för säkerheten, och även den minsta repa kan få allvarliga konsekvenser. För att säkerställa din säkerhet är det av yttersta vikt att ta hand om skador från stenskott omedelbart. Våra experter på Kenneths Bilteknik är specialiserade på att reparera sådana skador professionellt och noggrant.

Bilreparation och Bilservice

Lita på oss för dina bilreparationer eller bilservice och njut av fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör i Mullsjö.

Bilservice

Vi erbjuder professionell service och underhållsarbete utan att du behöver oroa dig för att förlora din tillverkargaranti. Våra kvalificerade tekniker har expertis och erfarenhet för att utföra noggranna serviceåtgärder enligt tillverkarens specifikationer.