Våra tjänster

Kenneths Bilteknik i Mullsjö erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Klimatservice Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Elektronisk systemtjänst

Elektronisk service och diagnos

Vår expertis sträcker sig från diagnos och reparation av problem med datoriserade system till kontroll och byte av batteri. Oavsett ditt elektriska eller elektroniska behov, är vi här för att säkerställa att ditt fordon fungerar felfritt.

Batterikontroll

En batterikontroll i vår verkstad hjälper dig att undvika besväret med ett urladdat batteri.

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

En datordiagnostisk kontroll av din bil från oss kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar.

Bromsreparation och underhåll

Bromsreparation och underhåll hos oss på Kenneths Bilteknik i Mullsjö garanterar säkerheten.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Inför din nästa kontrollbesiktning och avgastest kan vi på Kenneths Bilteknik ta hand om allt nödvändigt arbete. Om du önskar erbjuder vi även en förhandskontroll av ditt fordon för att identifiera och korrigera eventuella problem i förväg.

Professionell service för el- och hybridfordon

Bosch har spelat en central roll från starten i utvecklingen av nya komponenter för hybrid- och elbilar. Som en ledande leverantör av utrustning till de flesta tillverkare av hybridfordon förser Bosch nu originalutrustning till dessa fordon. Hos oss, som en del av Bosch Car Service, har våra skickliga mekaniker i verkstaden omfattande erfarenhet av att reparera och underhålla dessa avancerade fordon.

Professionell fordonskontroll

Vi tillhandahåller professionella inspektioner och underhållsarbeten för fordon, även för nya fordon, utan att förlora tillverkarens garantier.

AC-Service

Vi servar gärna ditt luftkonditioneringssystem. Dra nytta av regelbunden AC-service hos oss på Kenneths Bilteknik.

Professionell hälsokontroll

Försäkra dig om att din bil alltid är i säkert skick genom en noggrann hälsokontroll – snabb, effektiv och till ett rimligt pris.

Klimatservice

Service av tilläggsvärme

Vi har gedigen erfarenhet av att serva bränslevärmare för både bensin- och dieselbilar.

Däckservice

Däckmontering

När du ber oss på Kenneths Bilteknik att serva dina däck får du mycket extra värde. Vi erbjuder även däckhotell.

Motorservice

Motordiagnostisk kontroll

Vi på Kennets Bilteknik är dedikerade till att hålla oss uppdaterade med de senaste teknologiska framstegen inom bilindustrin. Genom att kombinera avancerad utrustning med våra specialisters kunskap kan vi erbjuda våra kunder en pålitlig och professionell service. Oavsett om det handlar om diagnos, reparation eller underhåll är vi här för att säkerställa att din bil fungerar optimalt i den moderna teknikens era.

Olje- och filterbyte

Ett olje- och filterbyte kan verka som en rutinservice, men modern motorolja är en ingenjörsmässig bedrift som har en mängd positiva effekter på din motor – smörjning är bara början.

Kontroll av bilglödlampor

Billampskontroll

Vi tar hand om det knepiga lampbytet!

Bilreparation och service

Plåtskador och krockskador

Har du drabbats av en krockskada eller fått en olycklig repa i lacken? Ibland är oturen framme, hur försiktig man än är. Vi på Kenneths Bilteknik hanterar och åtgärdar de flesta typer av plåtskador och lackskador – för samtliga bilmärken.

Dieselservice

Bosch är världsledande inom teknik för dieselmotorer. Därför är det ju naturligt att vi som bilverkstad inom Bosch Car Service är specialister på just dieselmotorer.

Service av avgassystem

Behöver du byta eller se över ditt avgassystem? Kenneths Bilteknik i samarbete med Bosch Car Service hanterar alla typer av avgassystem för alla bilmärken.

Professionell Glasservice

Bilens fönster spelar en avgörande roll för säkerheten, och även den minsta repa kan få allvarliga konsekvenser. För att säkerställa din säkerhet är det av yttersta vikt att ta hand om skador från stenskott omedelbart. Våra experter på Kenneths Bilteknik är specialiserade på att reparera sådana skador professionellt och noggrant.

Bilreparation och Bilservice

Lita på oss för dina bilreparationer eller bilservice och njut av fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör i Mullsjö.

Bilservice

Vi erbjuder professionell service och underhållsarbete utan att du behöver oroa dig för att förlora din tillverkargaranti. Våra kvalificerade tekniker har expertis och erfarenhet för att utföra noggranna serviceåtgärder enligt tillverkarens specifikationer.