Kenneths Bilteknik AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damageservice turn-off-twos

Om oss

featured image

 

Bosch Car Service är en del av den stora Boschkoncernen. Det ger tyngd och trygghet, men det är viktigt, kanske viktigast av allt, att vara samma personliga, prismedvetna och flexibla verkstad som förr.

− Muskler hjälper långt men det är mötet med kunden som är det centrala. Vi viker oss dubbla för att lösa kundens problem så bra och billigt som möjligt, säger Kenneth. Och vi har inte blivit dyrare med övergången till Bosch Car Service.

Kenneths Bilteknik utför service och reparationer på alla bilmärken (och nästan vilka andra fordon och maskiner som helst). Inget jobb är för stort eller för litet. Det går lika bra att komma in för att fixa en lampa som för att byta kamrem eller undersöka ett svårbegripligt fel. Däck och däckhotell är också en stor del av verksamheten.

Öppettider:

Måndag – Fredag: 07.00-17.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt


Kenneths Bilteknik AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!