Kenneths Bilteknik AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damageservice turn-off-twos

Vi som jobbar här

Kenneth Klasson − ägare / kundmottagning / mekaniker

Kenneth har skruvat isär och ihop saker sedan han föddes. Från Meccano och små överblivna elektriska apparater, via gräsklippare och traktorer, till bilar och maskiner av alla märken och slag. Som vuxen förverkligade han sin dröm om en egen verkstad och nu har han drivit den i 25 år.

“Samarbetet med Bosch har gett verkstan ytterligare en kvalitetsstämpel, men i grunden är jag samma kille som skruvade mopeder i mina föräldrars garage”

Pelle Andersén − mekaniker

Småbarnspappan och motocrosskillen Pelle värvades till Kenneths Bilteknik från en verkstad i Jönköping. Ryktet sa att Pelle var en fantastisk mekaniker och så var det också! Pelle är driven, självgående och snabb. Han gillar stora jobb som motorbyten, men också de svårfunna, nya felen som kan uppstå i datasystem eller el på moderna bilar.

“Vi har all tänkbar mätteknik och alla datasystem som behövs, men det är nog trots allt min envishet som hjälper mig allra mest”

Oscar Östlund − mekaniker

Oscar är killen som tar över gamla mysterier − ofta där andra verkstäder gått bet − och löser dem. Han är mekaniker dygnet runt och skruvar med allt som lämpar sig att skruva med, både på jobbet och hemma. Oscar är en klurig felsökare och specialist på elektronik.

“Att skruva med bilar och annan teknik är mitt största intresse så det är perfekt att få ta med hobbyn till jobbet”

Henrik Jansson-Nord − mekaniker

Hönsuppfödaren Henke är en riktig allround-mekaniker som inte har något emot de rejäla, mekaniska jobben. Han byter också bilrutor, vilket är värdefullt att ha i erbjudandet. Men det räcker att fixa bilar på jobbet − hemma på gården är det barnen och djuren som fyller fritiden.

“När det dyker upp annorlunda bilar, kanske en fin gammal amerikanare, då klappar hjärtat lite extra”

Ömer Can Sen − mekaniker

Däckskifte, service och bromsbyten är Ömers specialitet när han inte ägnar sig åt Ju-Jutsu eller spelar i band. Ömer ser också till att det är ordning och reda i verkstad och andra utrymmen.

“Jag lär mig nya saker och utvecklas varje dag – det gillar jag”

Felix Brinning-Klasson − mekaniker

Det är ingen överdrift att säga att Felix ärvt sin pappa Kenneths talang för felsökning av udda fordon. Felix är utbildad skogsmaskinförare och kör det mesta som har motor. Han ansvarar bland annat för verkstans fordonstransporter.

“Pappa gungade babyskyddet med foten samtidigt som han bytte tändstift… Det är svårt att undvika att bli intresserad av bilar när man är uppvuxen i verkstan”


Kenneths Bilteknik AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!