Kenneths Bilteknik AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damageservice turn-off-twos

Om Kenneths Bilteknik

featured image

Kenneths Bilteknik startade 1995 av Kenneth Klasson. Sakta men säkert byggde han upp sin verksamhet, anslöt sig så småningom till Mekonomen, men sökte större frihet och hittade det perfekta samarbetet med Bosch Car Service.

− Det är en otrolig trygghet att tillhöra en så stabil och kvalitetsmedveten organisation som Bosch Car Service. Samtidigt får jag friheten att driva min verksamhet som det passar mig och kundkretsen på orten, vilket jag uppskattar mycket, säger Kenneth Klasson.

Kenneths Bilteknik utför service och reparationer på alla bilmärken (och nästan vilka andra fordon och maskiner som helst). Inget jobb är för stort eller för litet. Det går lika bra att komma in för att fixa en lampa som för att byta kamrem eller undersöka ett svårbegripligt fel. Däck och däckhotell är också en stor del av verksamheten.


Kenneths Bilteknik AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!