Kenneths Bilteknik AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damageservice turn-off-twos

Din bilverkstad i Mullsjö, Sandhem och Habo!

featured image

Godkänd bilverkstad – certifikatet som garanterar kvalitet

Certifikatet Godkänd Bilverkstad säkerställer den kvalitet som du som bilägare har rätt att kräva av en bilverkstad. Konsumentverket står bakom denna kvalitetsstandard som innebär att verkstadens arbete, miljökrav och arbetsgivaransvar kontrolleras varje år såväl tekniskt som administrativt av opartiska tredjepartskontrollanter. 

En riktig bilverkstad för alla märken

I vår välutrustade bilverkstad på Industrivägen 3 i Mullsjö utför vi bilreparationer och bilservice för alla märken. Vi använder reservdelar med högsta kvalitet från Bosch, eller andra delar i originalkvalitet. Med många år i branschen kan vi garantera att vi tar hand om din bil på bästa sätt. Bor du i närheten av Mullsjö, Habo, eller Sandhem? Då är detta tveklöst verkstaden för dig.

Världsledande utrustning

Som del av Bosch Car Service använder vi världsledande testutrustning för att ställa diagnos på din bil. Oavsett om det handlar om batterianalys, analys av dieselsystem eller något annat test använder vi modern teknik från Bosch.
Du kan läsa mer om Bosch testutrustning här.

Bilservice eller bilreparation – vi hjälper dig!

Vi fixar det mesta med din bil, oavsett om den har bensinmotor eller dieselmotor. Behöver du en vanlig bilservice? Har du fått en plåtskada eller ett stenskott i bilglaset? Du kan tryggt lämna bilen till oss så löser vi det. Vi utför även reparation och service av din AC och byte av däck och hjul.

Vänta inte för länge med att boka bilservice

Ring oss direkt på 0392-13110, fyll i vårt bokningsformulär eller kom in till oss i Mullsjö, så bokar vi in en tid för dig!


Kenneths Bilteknik AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!