Bilservice & bilreparationSläcka tvåorExtratjänsterDiagnosBromsservice & bromsreparationerBatteriserviceBelysningService av avgassystemPlåtskador & KrockskadorDäckserviceBilglasDieselserviceAC-serviceService av tilläggsvärmare
Bosch Car Service

Kenneths Bilteknik AB

Meny

Vi som jobbar här

Kenneth Klasson − ägare / kundmottagning / mekaniker

Kenneth har skruvat isär och ihop saker sedan han föddes.  Från Meccano och små
överblivna elektriska apparater, via gräsklippare och traktorer, till bilar och maskiner av
alla märken och slag. 
Som vuxen förverkligade han sin dröm om en egen verkstad
och i år har han drivit den i 20 år.
 

Portra ̈tt KennethK

−Samarbetet med Bosch har gett verkstan ytterligare en kvalitetsstämpel, men i grunden
är jag samma kille som skruvade mopeder i mina föräldrars garage, säger Kenneth. 

 


Pelle Andersén − mekaniker

Småbarnspappan och mekanikern Pelle värvades till Kenneths Bilteknik från en
verkstad i Jönköping. Ryktet sa att Pelle var en fantastisk mekaniker och han har
verkligen levt upp till alla förväntningar. Pelle är driven, klurig, självgående och snabb.
Han är också företagets förste felsökare.
 

Porträtt Pelle 

− Det har blivit en sport att hitta de mest krångliga felen och åtgärda dem. Vi har
all tänkbar mätteknik och alla datasystem som behövs, men det är nog trots allt min
envishet som gjort att jag hittills aldrig misslyckats, säger Pelle.


Erik Davidsson − mekaniker

Erik är verkstans vassaste servicekille. Ambitiös och noggrann tar han sig an service och kamremsbyten. Erik har varit mekaniker i 15 år och börjar bli veteran på Kenneths bilteknik. Också fritiden ägnas åt bilar − hans största intresse är folkrace.
− Folkrace ger utlopp för min pojkdröm och jag får plocka isär min röda 145:a i beståndsdelar för att hitta detaljerna som kan kapa ytterligare sekunder på banan. Något jag sällan får med kundernas bilar… Men det ger mig ny kunskap om motorernas innersta väsen att använda på jobbet, säger Erik.

 

Felix Brinning-Klasson − allt-i-allo

Kenneth junior tar sin A-traktor till verkstan efter skolan varje dag för att hjälpa till med alla möjliga uppdrag. Det är ingen överdrift att säga att Felix är uppvuxen i verkstan och har ärvt sin pappas talang för felsökning av udda fordon. Som bebis hade han en extra förkärlek för 10:ans nyckel som ofta saknades i nyckelsatsen, men idag har han utökat sin verktygsarsenal och behöver inte "låna" de andras. Han konsultar också när någon i största allmänhet behöver veta hur ungdomar tänker eller hur Facebook fungerar.
− Pappa gungade babyskyddet med foten samtidigt som han bytte tändstift...  Det är svårt att undvika att bli intresserad av bilar när man är uppvuxen i verkstan, säger Felix.

Kenneths Bilteknik - den personliga verkstan med det stora kunnandet

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Våra kunder finns bl.a. i Mullsjö, Sandhem och Habo med omnejd, och får hos oss hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!