Bilservice & bilreparationSläcka tvåorExtratjänsterDiagnosBromsservice & bromsreparationerBatteriserviceBelysningService av avgassystemPlåtskador & KrockskadorDäckserviceBilglasDieselserviceAC-serviceService av tilläggsvärmare
Bosch Car Service

Kenneths Bilteknik AB

Meny

Nu söker vi en ny bilmekaniker till vårt team

Är du en driven och självgående mekaniker? Som brinner för att lösa problem? Och tycker om att jobba tillsammans? Då är du den vi söker!

Dina arbetsuppgifter:
- Service och bilreparationer
- Felsökning och diagnostisk
- Viss kundmottagning

Du bör ha:
- Några års erfarenhet som bilmekaniker.
- B-körkort.

Företaget:
Kenneths Bilteknik AB är en bilverkstad inom Bosch Car Service. Vi har just firat vårt 20-årsjubileum och vi finns i Mullsjö.Vi ligger i framkant när det gäller bilelektronik och diagnostik, och vi servar alla bilmärken. Medlemskapet hos Bosch borgar för hög kvalitet och det medför också goda möjligheter till fortbildning inom Bosch utbildningsprogram.

Tillträde omgående.

För mer info och ansökan, kontakta Kenneth Klasson, tel: 0705 - 25 40 77.

Kenneths Bilteknik - den personliga verkstan med det stora kunnandet

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Våra kunder finns bl.a. i Mullsjö, Sandhem och Habo med omnejd, och får hos oss hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!