Bilservice & bilreparationSläcka tvåorExtratjänsterDiagnosBromsservice & bromsreparationerBatteriserviceBelysningService av avgassystemPlåtskador & KrockskadorDäckserviceBilglasDieselserviceAC-serviceService av tilläggsvärmare
Bosch Car Service

Kenneths Bilteknik AB

Meny

Bilservice & bilreparation

Bosch 3

Vi utför service och reparationer på alla bilmärken. Vi är flexibla och prismedvetna men kompromissar aldrig med kvaliteten. Du är alltid välkommen tillbaka om vårt arbete inte var till full belåtenhet.

Priser:

Hjulskifte 300 kr
Däckhotell inkl. skifte 500 kr
Hjulinställning 950 kr
Släckning av 2:or 200 kr
Diagnos 500 kr
Felsökning av AC 650 kr
Lånebil 0 kr
Hämta-/ lämnaservice              0 kr
Service Från 1250 kr 

 

Vid service bjuder vi alltid på försäkringen Bosch Service assistance. Det innebär att du dygnet runt kan få hjälp med bogsering, fri hyrbil, hotell, utkörning av bränsle eller annat när oturen varit framme och du fått stopp på vägen. Försäkringen gäller i ett år och förnyas vid nästa service. Ring journumret och hjälpen är på väg!

Kenneths Bilteknik - den personliga verkstan med det stora kunnandet

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Våra kunder finns bl.a. i Mullsjö, Sandhem och Habo med omnejd, och får hos oss hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!